perjantai 4. heinäkuuta 2014

Iloa täytyy tasapainoittaa surulla, lepää rauhassa...

Elämä on rankkaa. Välillä tuntuu, että valitettavasti maailman täytyy pitää tasapainonsa. Elämään kuuluu paljon tuskaa, mutta onneksi myös iloa. Voiko kuolemaan ikinä täysin valmistautua? Luulen, ettei, sillä usein se lopulta kuitenkin salakavalasti.

Tulossa on ihana reissu, jota olen odottanut pitkään. Melkein jo arvasin, ettei ilo tule ilman kipua. Ehkä olisikin parempi olla tekemättä mitään kivaa. Jo aikaisemmin tällä viikolla oli vähän huolta, kun Ana sai kohtauksen, mutta tämä oli jo ihan pohjanoteeraus. Reissuun kaikesta huolimatta aion lähteä, en kestä katsoa muiden surua oman rinnallani, tahdon muuta ajateltavaa. Me juostaan Sinun muistollesi ♥ !

~~~~~~~~~~~~~~
Lepää rauhassa
Kaihelin Viva Chocolate "Choco"
3.5.2001-4.7.2014


Poissa olet kaukana jossain. Kuiskasin korvaasi: "Vapaa", mutten tarkoittanut niin. Saat kulkea vapaana ilman kipua, mutta toivoisin, että kulkisit lähelläni. Olet aina sydämessäni. Olet se aina niin iloinen ja samaan aikaan hyvin huumorintajuton otus, pörisijä. Aivan oma persoonasi. Koira joka rakasti agilityä, ja ruokaa. Se oma pieni hassu mummokoira. Koira, joka ei ollut koskaan omani, mutta silti niin rakas ja läheinen. Olit aivan omanlaisesi, kukaan ei voisi sinua korvata. Sait elää kanssamme pitkän ja toivottavasti myös onnellisen taipaleen. Edelleenkin elät kanssamme, sydämissämme, muistoissamme.

Kaikki oli hyvin, vaikkei ehkä ollutkaan, nyt sinulla on kaikki hyvin, ei kipua lainkaan. Annoit kaiken, mitä annettavana oli ja vielä paljon enemmän. Sinua ei voi unohtaa, enkä haluaisikaan. Olit koira vailla vertaa. Nukuit kuitenkin rauhassa, minuun nojaten, kuiskauksiani kuunnellen. Nyt tuntuu pahalta, mutta lupaan nauttia elämästä, kuten sinäkin nautit. Et haluaisi, että surisimme, sillä et ymmärrä, mitä se tarkoittaa. Pikku hiljaa se helpottaa, onneksi on kultaiset muistot, jotka kulkevat mukana.

Kiitos Sinulle, Rakas, näistä kaikista ihanista vuosista, jotka jaoimme yhdessä! Kiitos, että olit viimoisina hetkinä oma ihana itsesi ♥♥ !!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ei kommentteja: