perjantai 20. syyskuuta 2013

Vaikkemme voittaisi, voimme silti olla ylpeitä nopeista koiristamme..

.. mutta mehän voitettiin! :)
Joukkuevoitto sekä yksilökisan 1. ja toinen :3
Keskiviikko olin hyvin hämmentävä päivä. Jännityksellä aamulla suuntasin koulun sijaan terveydenhoitajan luokse terveystarkastukseen.. Terkkari oli yllättävän mukava ja pituutta miulta löytyy 168,8cm.
Tarkastuksen jälkeen vain hekotin itsekseni ihan hullun lailla, varmaan ohikulkijat kaupungilla katsoivat, että mitäs hittoa?
Koulu miulla olis alkanut klo 10.15 ja olisi ollut vain kolme tuntia: 2h opoa ja lv-tunti.
Noo kerkesin vain 20 minuutiksi viimeiselle opon tunnille, tekemään jotain ihme sanelua. Hämmensi kun eteeni lätkäistiin vain paperi ja sanelu alkoi. Sanelun loputtua oli ruokalu ja sitten lv-tunti. Silläkään tunnilla emme oikein tehneet mitään tai siis osa teki, osa ei. Kirjoitimme keppihevosille luonnetietolappuja.
Eli siis harvinaisen turha koulupäivä :D Ja LYHYT! En valita ;)

Koulun jälkeen suuntasin kotiin kuvaamaan 12vk:sta Hillaa! ♥ Ne oikeat kuvat tulee joskus jos on tullakseen, kasvugalleriaan ainakin, mutta ensihätään kameraräpsy:
Hilla 12vk 
Loppuilta menikin Joutsenon huudeilla speed racessa! Mukava keli ja mukavaa porukkaa!
Molemmat koirat (Ana&Tauno) menivät Medium-luokkaan juoksemaan. Myös joukkue saatiin kasaan, kun Anan veli Ruca saatiin mukaan!
Tauno pinkoo hienoon aikaan 5.54s!
Kuten tuloksista näkee, niin käytiin Anan kanssa hakemassa 1. sijoitus, joka oikeastaan tuli erittäin yllätyksenä! Viimeksihän Ana juoksi Taunoa nopeammin vasta kolmannella tai toisella kerralla speed racen uusinnassa, mutta nyt se pinkoi reilusti Taunon ohi :o
No ei, molempiin olen todella tyytyväinen 
Meidän Fannimerit haki kaksoisvoiton, eli Ruca tuli toiselle sijalle ja Ana ensimmäiselle, hyvä lenderit 
Ja Tauno hienosti 5. nopeimmalla ajalla :) !
Puhuttiinkin siinä sitten, jos pääsisi ensi vuonna Roturaceen ja perustettaisiin joukkue sukulaisten kesken :)
M-luokan tulokset
Voittaja Ana ♥ !
Niin erilaiset, mutta sisarukset 
Tänään oli tosiaan taksvärkkipäivä.. Päivä oli aika hauska, mutta myös rankka, sillä taas satoi vettä ja harattiin multaa ♥ Muistot ♥ Vaikka päivä oli rankka, niin työkaverit oli kivoja ja päivä oli omalla tavallaan ihan mukava. Jos joskus toiste taas uudestaan ;)
Piilomainontaa!
~ PiKa ~

Ei kommentteja: