torstai 12. syyskuuta 2013

Lepää rauhassa ♥

Koska iloa, niin myös suurta surua.. Kaksi suurta persoonaa elämässäni päästettiin ikuiseen lepoon.
Tätini lenderi (Anan isomummo) melkein 15-vuoden iässä pääsi ikuiseen lepoon. Hyvän elämän hyvässä kodissa se eli ja pitkän sekä terveen elämän ♥ Lepää rauhassa ♥ !

Lisäksi itselle henkilökohtaisesti suurempi juttu.. 
Iskällä asunut ja perheeseen kuuluva 10-vuoden ikäinen Dogo Argentino narttu. Koira, joka ei kaikkine ongelmineen ollut helpoimmasta päästä, saati sitten, että se helpottaisi, kun on tullut siinä 2-4 vuoden ikäisenä vasta perheeseen edellisen omistajan kuoltua.
Voin sanoa, että veti täysin sanattomaksi se, kun viesti tuli: ".. Heralla ei ole enään vaivoja eikä kipuja .."

Vaikka Hera tulikin "vasta" aikuisena, oli se alusta asti täysipäiväinen perheenjäsen ja juuri eräs päivä mietin, miten se olikaan kuulunut niin tiukasti perheeseen, kuin se olisi aina, pennusta asti kulkenut siinä.
Heran tarinahan meidän perheessä alkoi suurinpiirtein siitä, kun sen omistaja kuoli ja se palasi ns. maahantuojansa(Hera on tuotu Italiasta pentuna) luokse. Sille etsittiin kotia tai edes väliaikaista kotia, sillä se ei kuulemma tullut oikein toisten koirien kanssa toimeen.
Noh, iskä ja T menivät sitten katsomaan tätä väliaikaista kotia etsivää koiraa ja koira valitsi heti heidät.
Hera siis aivan alussa tuli vain etsimään meille omaa kotiaan. Sehän ei oikein tajunnut alussa edes, kun hihna otettiin pois ja se olisi saanut mennä irti ja muistan, kun se ensimmäistä kertaa nähtäessä oli sukat takajaloissa, sillä lumihanki oli vetänyt jalat verille.
Hera kotiutui nopeasti, se oli heti kuin luotu asumaan meillä. Niinhän siinä kävi, että Hera jäi ilahduttamaan meitä lopunelämäkseen.
Joitain ongelmia ajan myötä tuli, kuten monet allergiat, stressi jonnekin lähdettäessä, epäonnistunut sterilointi, arvaamattomuus toisten koirien kanssa jne, mutta AINA, aina se oli mitä ihanin ja täydellisin koira ihmisten kanssa 
Se auttoi lievittämään eräänkin tytön koirapelkoa, ilostutti vanhuksia vanhainkodissa ja se tärkein, oli meille se tärkeä perheenjäsen ♥ 
Ihanaa oli, että Hera pääsi vielä elämään isäni ja äitipuoleni tärkeimpää päivää 

Hera lähti, mutta muistot jäivät, sekä tietenkin ainainen paikka tälle ihanalle neidolle 
Lepää rauhassa, hyvää matkaa ♥ Ikuisesti sinua muistellen, koko perhe 


Piranha Di Casa Dei Marchesi "Hera"
20.7.2003 - 22.8.2013
Lepää rauhassa rakas 

Ei kommentteja: