lauantai 5. huhtikuuta 2014

Syntymäpäivien huumaa

Tällä viikolla on tullut juhlittua syntymäpäiviä oikein urakalla, sillä omasta laumasta kolme otusta täyttivät 2-vuotta! Niin se aika vain tuppaa menemään nopeasti, sillä vastahan nämäkin olivat pieniä ja suloisia.

2.4. Paljon Onnea Hippi ja Tirri!
Vasta hetki sitten Hipin omat pojat täyttivät yhden vuoden iän ja perään on näiden siskosten syntymäpäivä. Tytöt ovat vielä nuoria ja vetreitä ja voivat onneksi hyvin. Tirrin shokkailutkin ovat onneksi toden teolla vähentyneet, joten uskon niiden johtuneen stressistä, joka koitui, kun Tirri joutui elämään puolisen vuotta yksin. Toivotaan, että pysyvätkin poissa! Tytöt ovat pitkähkön totutuksen ja lopulta takaisin yhteenmuuton jälkeen voineet loistavasti ja tulevat hyvin toimeen! Toivottavasti edessä on vielä pitkälti yhteistä taivalta jäljellä! :)
Tytöt tullessaan parin kuukauden ikäisinä






Hieman alle vuoden ikäinen Hippi
Hieman alle vuoden ikäinen Tirri
Tirri 2-vuotta
Tirri 2-vuotta
Hippi 2-vuotta!
Hippi 2-vuotta
Tytöt 2-vuotta!

4.4. Paljon Onnea Tauno!
Siitähän on niin pieni hetki, kun kävimme siskoni kanssa hakemassa tämän pienen hurmuri hurjaharjan asumaan siskolleni ja nyt Tauno on 2-vuotias! Paljon on jo näihin kahteen vuoteen sisältynyt ja olen hyvin onnellinen, että olen saanut tavata tämän pienen blondipojan, joka on aina treeneissäkin kaikkien viihdyttäjä. Hyvin rasittava otus Tane osaa olla, mutta myös oikein ihana ja hurmaava poika! :) Toivotaan, että voimme viettää yhdessä vielä hyvin monia agilityn ja muun yhteisen toiminnan täyteisiä vuosia!


T. Pinja & muu Animales De La Vida - tiimi

Ei kommentteja: