torstai 21. helmikuuta 2013

Reeniä reeniä

Käytiin tiistaina vähän agiliitämässä Tauskin ja Anan kanssa. Ei ihan parhaat reenit, oli hyvää ja huonoa.
Loppua kohden alkoi tietyt jutut sujua. Tosin eipä ollut kovin kovat odotuksetkaan, sillä treenattu viimeksi marras-joulukuussa. Oli kuitenkin varsin piristävää päästä treenaamaan ja hiomaan kuvioita.
Harmi, kun jää Anan kanssa tämän viikon epikset väliin, mutta kuitenkin mieluummin lähden iskälle, kuin menen epiksiin.

Analla meni treenit osittain omaan riehumiseen ja omaan tekemiseen. Se päätti jo alkuunsa tehdä ihan mitä sitä itseään huvittaa, huoh. Loppua kohden senkin keskittyminen kuitenkin parantui huomattavasti. Kontakteja roiskittiin urakalla, mutta myös korjailtiin tuplakertoimellä, että varmasti onnistuu. Myöskin kepit olivat vähän alkuun komentamista ja räyhäämistä. Putkikaan ei oikein löytynyt, kun piti vain komentaa ja mennä oman päänsä mukaan. Välillä Ana pääsi jäähyllekin, kun ei räyhäämisestä loppua meinannut tulla.
Kaikesta huolimatta saatiin myös erittäin onnistuneita kohtia ja hyvin onnistuneita ratoja suoritettua :)

Tauskilla meni reenit vähän omaan höntsäämiseen. Viereisellä puolella meni toinen koira mikä sai Taunon kiinnostuksen siirtymään sen komentamiseen.. Murr.. Välillä myös tuoksut ja A vetivät turhan hyvin puoleensa. Taunon kanssa ei olla paljoa kyllä reenattukaan, että senkin takia osa asioista oli vähän turhan paljon hakusessa. Lisää vain reeniä ja siedätystä siihen, että toisiin koiriin ei keskitytä kun itse reenataan, vaan silloin mennään täysiä.
Kontakteja(myös keinua mentiin, vähän varovaisesti, mutta mentiin kuitenkin!), keppejä sekä muutaman esteen sarjoja harjoiteltiin ahkerasti, mutta sopivissa merkeissä. Onneksi saatiin kaikki lopetettua juuri sopivasti hyviin suorituksiin.
Oli onnistumisia ja epäonnistumisia :)

Reenien jälkeen käytiin sitten vähän raviradan parkkipaikalla juoksentelemassa.
Tarkoitus oli ottaa enemmänkin kuvia, mutta aamun kaunis auringonpaiste oli vaihtunut ikävään harmaaseen lumisateeseen :(
Tässä kuitenkin muutamaotos:

Pitää vähän kakaraa kurittaa :D
Hyökkäykseen!
Ja pläts!
Murr!
Tauskin kasvot saivat uuden ulkomuodon siskon käsittelyssä joku aika sitten :)
Wiuuuhh!!
Wauhdin hurmaa!

- PiKa -

Ei kommentteja: