keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulu kolkuttelee jo ovella

Jouluun on enää viikko aikaa eli joulu alkaa jo kolkutella ovella, hauskaa! :)
Biitu, Tirri ja Hippi viettävät ensimmäistä joulua kanssani, yritetään siis tehdä mukava joulu kaikille uusille sitä kanssani viettäville, ei myöskään vanhoja tuttavuuksia tule unohtaa. Tärkeänä osana joulua kuuluu ehdottomasti perhe ja perheen kanssa oleminen! Perhe on tärkein ja perheeseen kuuluu tärkeänä osana myös KAIKKI lemmikit.
Muistakaa siis pitää perheistänne huolta ja pitäkäähän kaikki mukava joulu!

Ja kyllä, olen yrittänyt ottaa joulukorttikuvia ja niitä pitäisi täälläkin julkaista. Homma ei ollut mitenkään erityisen helppo, sillä kaksi, saatika kolme gerbiiliäkin kun yrität pitää samassa kuvassa, niin huh! Jouduin päätymään kompromissiin, joka selviää teille joskus.
Myökin Biitun virtamäärä aiheutti "hieman" vaikeuksia, sillä ensin se oli kuvassa, sitten ei, sitten oli, sitten ei ja huh! Juuri, kun sain koirat hyvin ja olin nappaamassa kuvaa, niin kukas muu kuin Biitu pomppaa kuvaan -.-

Esimerkkikuva ihanasta tilanteesta!
Tai sitten toinen vaihtoehto on että jollain on erittäin kaunis ilme:

Choco joka rakastaa Biitua ...
Kaikista kömmähdyksistä ja karkaamisista johtuen kortit ei ole aina ihan niin kauniita, mutta olen kuitenkin ihan tyytyväinen! Näitä sattumanvaraisesti onnistuneita :D

Loppuun vielä Hippi haluaa tänään aloittaa jakamalla ensimmäisenä korttinsa ja toivottaa ensimmäisenä hyviä jouluja ja onnellisia uusia vuosia!



-PiKa-

Ei kommentteja: