keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ei onnistunut ...

... nimittäin Hipin astutus ...
Hipillä oli nyt tasan kolme viikkoa seurana kaverini lähes 2-vuotias gerbiiliherra Romeo, mistä olikin jo tuossa aikaisemmassa postauksessa jotain tietoa. Olihan se jo arvattavavissa että mahdollisuus on pienempi tuolla iällä. Astua se kyllä kovasti yritti, mutta punnitsemisen perusteella päädyin siihen ettei Hippi voi olla kantavana johtuen painon laskusta. Lisäksi Romeon piti päästä jo oman kaverinsa luokse, joka oli vähän jo ruvennut ikävöimään Romeota.

Nyt Hippi kuitenkin sai uuden kaverin. Lilac värinen Nuutti - herra, joka on vain hieman Hippiä ja Tirriä vanhempi. Nyt ei ainakaan pitäisi olla iästä kiinni tuo onnistuminen. Jos ei onnistu niin sitten ei onnistu.
Hippi ja Nuutti ovat päässeet jo parin päivän aikana aivan lyhyitä aikoja tutkimaan toisiaan muutakin kuin verkon kautta. Hieman arastelivat alussa toisiaan, nyt ovat olleet jo läheisempiä verkon läpi.
Kuvia tulee sitten, kun saan niitä taas ladattua koneelle.

Arttu - poikakin lähti takaisin omaan kotiinsa ja nyt on ollut jo huomattavasti rauhallisempaa nukkua. Biitukin on taas rentoutunut ja kerjää huomiota aina välillä.

Loppuun vielä kuvia, kun oli hieman aurinkoisempaa pimeyden keskellä, 10.11.2012:

Hurrjimus !

Biitu löysi täydellisen paikan ottaa aurinkoa ...

LÄTS !

Ana ja Anan favoriitti pallonriekale

Oo ! Lintuja !

Riemuidiootit <3 td="td">

Ei kommentteja: