sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja joulu!

Jouluviikko meni näytelmätreenien merkeissä. Oli nimittäin meidän vuoro esittää joulunäytelmässä. Tiistaina olikin sitten Anan aika saada harmiksemme taas uusi kohtaus. Äiti ja Ana olivat kahdestaan kotona. Kun äiti vie tässä joku kerta Anan nyt ell. luokse niin saisikohan Ana lääkkeet??
Keskiviikkona olikin näytelmänaika. Paikalle tuli myös Etelä-Saimaan toimittajat. Itse oli Satun, Antonin ja Markuksen kanssa pääosassa. Esitys meni ihan hyvin jos lukuun ei oteta sitä että Satun mikki ei toiminut.
Keskiviikkona tulikin sitten myös Iida ja Atte. Oli ihan mukava nähdä.
Joulu meni mukavasti. Kävin hoitamassa Velmua ennen kuin äiti tuli töistä ja sitten alkoi joulu vasta kunnolla. Ruoka oli maittavaa ja sitä oli todellakin riittävästi. Lahjoja sai jokainen ja paljon. Gerbiilit saivat herkkutikkuja kaksi kipaletta(tosi suuria), kotilot saivat uudenlaista ruokaa, ja vesikotilot uuden seepiansuomun!! Ja Ana sai mm. herkkuja, äiti ostaa myöhemmin tossut Analle niin ei varpaita enään palele yms. Kiitos kaikille tosi mukavasta joulusta!!! Mukana menossa olivat:
-Äiti
-Mummi
-Henna-sisko
-Iida ja Atte
-Hennan koirat Choco ja Stella
-Marko
-Minä
-ja tietysti omat elukat!

Uusi vuosi tuli vietettyä iskällä. Sinne mentiinkin jouluviikon jälkeisenä tiistaina junalla.  Oli todella mukava nähdä iskää! Stellakaan ei reagoinut mitenkään raketteihin. Olihan sieltä tietysti kiva tulla kotiin, mutta tosi kova ikävä jäi!! Oli kiva reissu.

KIITOS KAIKESTA MOLEMPIIN!!!

Ei kommentteja: