sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Kaikenlaista...

Tässä on taas vierähtänyt aikaa. Mitään sen ihmeelisempää ei ole tapahtunut. Paitsi ei nyt niin ihmeellistä niin kävin maanantaina hakemassa kaveriltani kaksi akaattikotiloa. Toinen tosin on kyllä vähän eri lajia.

Nyt on sitten ruvettu kohottamaan omaan kuntoaan. Kävin eilen juoksemassa Anan kanssa. Virittelin itselleni valjaat vyötärölle, sitten Ana hihnaan kiinni ja juoksemaan. Itsellä tuntui välillä siltä että kuntokin loppuu kesken, mutta hyvin jaksoin kuitenkin.
Sitten toisena lajina on enemmän Analle. Se päätti tänään näyttää miten kiivetään puuhun. Itse istuskelin puussa kaverillani ja Ana sitten päätti kiivetä luokseni. Se on kyllä taitava kiipeilijä. Onneksi Analla oli valjaat päällä ja sain napattua niistä kiinni ettei se tippunut. Onneksi ei oltu korkealla. "Furminatoria" kokeilin. (Siis feikki, mutta tosi hyvä) Analta tosin ei lähtenyt kyllä tuo kuollut karva juurikaan, mutta muut sitten lähtikin todella hyvin! ;) Mutta jos huomenna saisi kuvailtua kaikkia lemmikkejä ja saisi vähän värkättyä uuteen uskoon tuota yläkuvaa! ;P

Ei kommentteja: