keskiviikko 12. elokuuta 2009

Koottu juttu

Eli tuo kirjoitteleminen on jäänyt vähemmälle! Mutta nyt päätin muokata blogini uuteen uskoon ja kirjoittaa tämmöisen kootun jutun kaikesta mitä ny on tapahtunut! Tapahtumat ovat Mikkelin näyttely, Länderitapaaminen ja Länderileiri!

Lenderitapaaminen oli järjestetty Hugon omistajan Sannan mökillä. Sinne oli tullut kaikki lähiseudun lenderit eli Hugo, Choco, Ana, Ruca, Lara, Nala, Piko ja myös yksi tolleri Leevi. Siinä oli siis kaikki. No saavuimme sinne mökille yhdessä Joutsenon jostain paikasta. Kun olimme perillä kaikki ulostautuivat ja melkein kaikki koirat päästettiin heti vapaaksi. Choco oli muistaakseni ainut läntsy joka oli hihnassa (koska menee aina poliisiksi leikkeihin). No siinä me riekuimme ja joimme kahvit. Sitten oli aika mennä uimaan. Leevi kävi testaamassa järven ensimmäiseksi. Sitten kaikki muut. Välillä kävin saunassa, mutta muuten uin aika paljon. Anakin oli halunnut tulla, mutta en päästänyt sitä! Sitten kun tulin uimasta huomasin että Ana vaan pomottaa koko ajan Piko-vauvaa. Eli Piko on Vilma-läntsyn pentueesta. Se on siis vielä ihan pieni. Ana komensi sitä ja pomotti sitä. Anan harmiksi Ruca ei paljoa paininut Anan kanssa. No sitten siinä grillailtiin ja lähdettiin pois. Otettiin tietysti ryhmäpotretti ja monella lapsella oli omat sammakot lemmikinä siellä ollessamme!


Lara ja Nala


Ruca, Ana ja niiden isomummo Nala


Pikku-Piko

Leevi uimassa


Piko, Ana ja Anan täti Lara

Hugo-jätkä


Ruca-veikka


Anteeksi kuvan epätarkkuus, mutta siinä Ana ja Piko

Kerjääjät ala Lara, Ana ja Leevi


Koko poppoo

Mikkelin näyttely oli 25.heinäkuuta. Olimme menneet mökille viikonlopuksi. Mökillä huomasimme aamun sarastaessa että ripsottaa. Lähdimme kuitenkin aikaisin liikkeelle, koska kehä oli yhdentoista maissa. Kävin kuitenkin ennen sitä nostamassa merkot pappani kanssa sieltä tuli 163 muikkua! No sitten aitomatka kesti reilu tunnin. Perillä satoi ihan hirveästi. Ei ihan kaatamalla, mutta koko paikka oli yhtä kuralillua! No kannoimme Anan kurakohtien yli, mutta Ana ei suostunut olemaan suojassa ennen kehää, vaan oli kaatosateessa. Muut länderit olivat suojassa tai sitten niillä oli takki. No Ana oli sitten loppujen lopuksi parasbarttu kakkonen. Ana ei ollut parhaimmassa karvassa ja toisekseen se oli ihan liti märkä! Koko potin vei itselleen kehästä myöhästynyt Rasse! Raisu oli VSP. Taas potti Fannimeriläisille! :) Muutama kuva. Anasta ei ole kuvia, koska kuvasin kehän videolle!
ANAN ARVOSTELU:
Hyvänkokoinen juniorinarttu jolla kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula. Riittäväästi kulmautunut etuosa. Suorat raajat. Erinom. runko. Hyvä ylälinja seistessä. Hieman luisu lantio. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu hyvin sivulta.
Kehävideo: (äänistä ei saa välittäää!!!!!)




Rasse-veikka pöydällä

Äiti treenaa Anaa


Paras narttu: 1.Raisu 2. Ana 3.Siru


VSP Raisu kuvan etuosassa ja taaempana ROP Rasse


Länderileirille lähdimme Anan kanssa Terhi kyydillä! Autossa oli takaboxissa Lara-läntsy, Ruca-läntsy ja Leevi-tolleri. Takapenkillä Ana Lara-tädin autovaljaissa ja minä ja Terhi etupenkeillä. Ana sitten päätti oksentaa matkalla Juvalle, lenderileirille. Siivoilimme oksennukset ja jatkoimme matkaa kohti Juvaa. Juvalla olimme perillä aamupäivästä. Kävimme kävelemässä Anan kanssa siinä pienen matkan. Sitten menimme katsomaan milloin 1-2lk. agilitytreenit alkaa. Vein Anan piakkoin Virpille(Gromit-veikan omistajille) ja lähdin kuuntelemaan ja harjoittelemaan rataa. Rata oli meille aika vaikea, mutta ihan hyvin se Tildan mielestä meni! Rucan enkä Gromitin rataa en edes nähnyt! Sitten menin harjoittelemaan keppejä ja minun ei tarvinnun enään edes näyttää mitään. Vaan Ana meni ne ihan itse. Sitten kokeilimme keinua ja aluksi Ana pelkäsi, mutta osi hiljentää keinun itse ja nyt se osaa mennä jo todella hyvin! No siinä sitten kävimme treenaamassa vielä A:tä ja puomia ja rengasta ja pussia. Kaikki meni hyvin. Sitten lähdin syömään ja kun tulin pois niin Ana sai nuolla ruoka-astiani(oli omat ruuat). Siinä touhusimme ja telmusimme. Kävin Anan kanssa näyttelytreenissä, emmekä oppineet mitään uutta! Mutta Annu sanoi kun Ana oli pöydällä (tai huusi) että: "Tällein lenderin pitäisi esiintyä pöydällä! Kaikki lenderit olisivat todella hyviä jos esiintyisivät tällein!" Kiitos vain Annu kommenteistasi! Sitten alkoikin melkein heti leirinäyttely. Analla ei ollut junnuissa muita vastassaan kuin Raisu. Tuoma kehui Anaa, mutta sanoi että liikkuessaan takaa hieman ahdas. Tuomari sanoi myös että oli vaikea valita kumpi voittaa ja voittaja oli Raisu. Rasse ja Raisu kisasivat taas. Raisu oli tällä kertaa ROP-junnu ja Rasse VSP-junnu. Kumpikaan ei sitten pärjännyt paras uros-tai paras narttu kehissä. Koko potin voitti taas pentu! Nimittäin Jytä, Jetin pentu. Ja itse Jetti oli VSP. No sitten näytin Merville kuinka me mennään Anan kanssa ja piakkoin lähdimme sitten!

Ana kiipeää puomia!


Ana menee keinua omatoimisesti


"NAS!!"


"A!"


"RENGAS!"

"PUSSI!!"


Uros pennut kehässä. Etualalla Poko.

Yleisestiottaen porukkaa


ROP-Jytä ja KF-kasvatti Pyry


Jari, Suvi-Tuuli ja Aku-läntsy


Tää on minusta aika hyvä kuva Rucan päästä! ;)


Pihla oli aika väsynyt!


Kuningas-Rönni(Anan isä) ja vartijat Leevi ja Rasse


Anan pää!
Tässä vielä se keinu! Se osaa sen!


Siinä nyt juttua vähäksi aikaa!
Moido! :)

1 kommentti:

-Mervi T- kirjoitti...

Onnittelut Kouvolan ja Heinolan näyttelytuloksista, innolla odotan mitä niistä kirjoitat.

Mervi