lauantai 23. toukokuuta 2009

Synttärisankari!!!

Tänään siis oli se päivä. 23.5.2009, Ana täytti vuoden. Ana syntyi siis Mikkelissä Fannimerin kennelissä Mervi Tuukkasen hoivissa. Ana oli pentueen kolmas pentu.

Tänään juhlimme Anan synttäreitä kakun kera. Aamulla kun heräsin niin otin Anasta aamu kuvan ja lähdin alakertaan tekemään kakkua. Kakku olikin pian valmis ja pääsin hakemaan Anan. Ana söi mielellään kakkua! Se rohmusi ja sotki minkä ehti.











Kakun syönnin jälkeen annoin Analla synttärilahjan. Se oli Kong Wubba. Eli pehmeä kongilelu. Ana tykkäsi selvästi lahjasta ja siirryimme pihalle riehumaan. Ana riehui ja juoksi minkä jaksoi. Sain Anasta onneksi pari ihan posetuskuvaa. Sitten taas mentiin.


Anan tyylinäyte vauhdista! :)


"Kato mikä mulla on!"


Siinä se nyt on! Anan Kong Wubba!


Ana poseeraa!

Menimme pihakeinulle päin ja Ana päätti hypätä viereeni. Sitä kyllä selvästi jännitti. Kun tulimme pihakeinusta niin se riekkuminen alkoi. Sain vähän hyödynnettyä Anan energiaa tekemällä temppuja. Sain kuvat tempuista "Mangusti" ja "kuole". Sain myös ihan suloisia kuvia.










"Mangusti"


"Kuole"


Riehuntaa

Sitten lähdimme käymään Markon isällä. Ana jäi kotiin Chocon ja Hennan seuraksi. Siinähän se päivä suunnilleen menikin. Jouduimme ottamaan Anan lelun takavarikkoon, että Ana rauhoittuisi. No menen nyt nukkumaan, sillä huomenna on mätsäri päivä ja pääsemme samassa yhteydessä agilitynäytökseen, joten on pakko kerätä voimia!

Moido!! :)




ONNEA KAIKILLE ANAN SISARUKSILLE!!!! ELI TARMOLLE, MAYALLE, FYRALLE, GROMITILLE, RAISULLE, RASSELLE, RUCALLE JA RUOTSIIN MARTALLE JA KALLELLE!!! :)

TÄSSÄ VIELÄ KUVIA ANAN KASVUSTA!

Ana vastasyntynyt


Ana 2vk


Ana 6vk-7vk


6kk


Tänään täytetty 1v.!

Ei kommentteja: